Reclaim your Health

EMB - bloedtest

Voel je je dagelijks vermoeid en futloos? Heb je regelmatig last van hoofdpijn of een opgeblazen buik? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de staat van jouw lichaam? Ontdek hoe de EMB bloedtest jou kan helpen je gezondheid naar een hoger niveau te tillen!

Je bent slechts 1 vingerprikje verwijderd van de oplossing van jouw klachten!

Speciaal voor jou als je ..

Deze vage klachten zijn niet normaal..

.. en komen ergens vandaan. Soms kun je je vinger niet op de zere plek leggen en is de oorzaak soms moeilijk te achterhalen. De Energetische Morfologische Bloedtest, ook wel EMB genoemd, laat precies zien waar jij een te kort aan hebt, of er sprake is van een intolerantie, welke organen extra ondersteuning kunnen gebruiken en of er bijvoorbeeld sprake is van een belasting door een parasiet, virus, schimmel of een bacterie.

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je veel informatie uit het bloed kunt halen? Een EMB bloedtest kan met een (holischtische) benadering, belastingen en energetische belastingen aantonen. Dit werkt door middel van bioresonantie. Op trillingsniveau wordt er  gekeken of er een bepaalde verstoring of onbalans in je lichaam is die mogelijk bijdraagt aan je klachten en symptomen.

Zelf ben ik na vele onderzoeken naar mijn klachten (regelmatig terugkerende blaasontstekingen en PDS) met de EMB test eindelijk wijzer geworden van wat er speelde in mijn lichaam. Daarmee heb ik uiteindelijk de vervelende klachten achter me gelaten, geleerd wat mijn lichaam nodig heeft en mijn energie weer terug. Lees onderaan de pagina mijn hele verhaal.

Naast het feit dat we precies zien wat er in jou lichaam gaande is, kunnen we met deze bloedtest veel gerichter te werk gaan. We weten precies waar we als eerste aan moeten werken. Doordat we direct de oorzaak van jouw vage klachten vinden, zit jij sneller weer lekker in je vel, en dat maakt deze test zo waardevol.

Bij de energetische morfologische bloedtest wordt met zowel een reguliere als met een complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed. Hierdoor kan er veel bruikbare informatie aan het licht komen dat heel waardevol kan zijn. Stel je eens voor dat je bloed dagelijks 7000 keer bloed door je lichaam stroomt met enorm waardevolle lading. Zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen worden van de ene plek naar de andere gebracht. Zo zorgt het ervoor dat al je organen en cellen blij en gezond blijven.

Wat meten we precies met de EMB bloedtest

Tevens worden andere reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:

Het doel van de EMB test is om inzicht te krijgen in welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten die je ervaart of klachten zullen geven in de toekomst.
6

Hoe gaat een EMB bloedtest in zijn werk?

Met een handige, hele kleine prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger en dit bloed vangen we op in een klein buisje. De afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er weinig van! Vervolgens stuur ik het bloed op naar praktijk Wiersma waar het in het lab word onderzocht. Over het algemeen is de uitslag binnen 3,5 week binnen. Op basis van de uitslag maak ik een passend behandelplan. Wil jij ook een EMB test doen? Dat kan zowel als nieuwe en als bestaande klant. We kunnen de bloedtest afnemen tijdens een intake/consult wat al loopt of je kunt er een aparte afspraak voor maken.

Neem de touwtjes in handen en zeg gedag tegen die vage klachten..

Reclaim your Health

Per maand

3 maandelijkse betalingen

€140 €120

Reclaim your Health

Betaal in 1 keer

€397 €349

De EMB test heeft mij inzicht gegeven in de gezonde keuzes voor mijn lijf, wat heeft mijn lijf nú nodig. Ik heb 3 maanden de adviezen van Rowan opgevolgd (voedingsaanpassing en een aantal supplementen) met het resultaat dat ik geen last meer heb van mijn klachten als vermoeidheid, maagpijn, hoofdhuidpijn, spierkrampen en restless leggs. Het behandelplan van Rowan was duidelijk en super uitgebreid. Het aanvullende mondelinge consult en het persoonlijke contact werkte voor mij heel goed. Juist door het mondelinge consult ben ik meteen gestart met mijn voedingsaanpassingen. Echt een winst want als ik eerst het behandelplan had moeten lezen, was ik denk ik niet meteen gestart en dat zou heel erg zonde zijn van de investering die je doet. Het afsluitende gesprek na de 3 maanden was ook erg fijn. Je krijgt handvatten en adviezen voor aanpassingen in supplementen om zelf verder aan de slag te gaan.
– Janne 

Ik ben naar Rowan gegaan omdat ik wilde kijken of ik een ‘probleem’ van binnenuit had. Dit omdat ik al veel geprobeerd had en mijn huid niet beter werd. 
 Rowan legt het allemaal erg uitgebreid en netjes uit. Je krijgt ook een netjes uitgewerkt behandelplan waarin alles duidelijk stond verwerkt. Ik kwam erachter dat mijn darmen erg van slag waren en dat dit weer een slechte invloed had op mijn huid. Het resultaat is nu eigenlijk dat ik veel gezonder eet en dat mijn huid steeds beter wordt. Ik merk echt verschil. 

Rowan is erg betrokken en een erg lieve vrouw. Ze is erg geïnteresseerd in hoe het met je gaat en denkt altijd met je mee en je kunt met al je vragen bij haar terecht. 

Ik zou de test zeker aanraden bij anderen. Je komt erachter wat er vanuit binnen niet goed is. Dit is iets waar je normaal gesproken niet snel aan denkt. En Rowan kan je hier echt heel goed bij helpen.
– H. Ririasa

In eerste instantie heb ik een EMB bloedtest laten afnemen om een inzicht te krijgen in mijn hormonenstaat vanwege cyclusproblemen, maar ook nieuwsgierig naar de de algehele staat van mijn lijf qua vitamines/mineralen/stress etc.

 Het behandelplan dat ik kreeg van Rowan was heel duidelijk. Een heel boekwerk en goed uitgelegd middels het gesprek. Ook de persoonlijke ervaringen van Rowan hebben mij erg geholpen
. De test heeft mij veel inzichten gegeven en ook adviezen waren prettig over in mijn geval glutenvrij/lactosevrij eten. Inmiddels wel weer aan het opbouwen en dat gaat ook goed! De enthousiaste, positieve benadering en het persoonlijke contact vond ik erg fijn! Ik heb de test als heel waardevol ervaren en al dit ook zeker aanraden aan anderen.
– R. Wiersma

Wat kun je verwachten

Intakeformulier en afname
Op het moment dat je een EMB bloedtest besteld ontvang je van mij een mail met een uitgebreid intake formulier. Voor het maken van het juiste adviesrapport is het van belang dat ik precies weet hoe jij ervoor staat. Vul het formulier dus zo uitgebreid mogelijk in. Zodra ik het formulier binnen heb zorg ik dat ik alle formulieren invul en stuur ik de bloedtest naar jou toe. Ondertussen plannen we een teams meeting in om samen het bloed af te nemen. 

Durf je het niet zelf te doen? Vraag dan je partner, vriendin, buurvrouw etc. om je te helpen.

De uitslag
Na ongeveer 3 weken ontvang ik de uitslag van het onderzoek. Deze zal ik geheel voor je uitwerken om een zo transparant en duidelijk mogelijk plan te maken waar jij mee verder kunt om de tekorten in je lichaam aan te vullen. We plannen een consult van max. 90 min in om de uitslag uitgebreid te bespreken.

En dan?
Omdat ik het belangrijk vind dat jij precies weet wat je wel kan en mag doen om je lichaam weer in balans te krijgen ontvang jij naast de het behandelplan verschillende pdf’s met informatie en recepten.

10% korting
Om je lichaam een handje te helpen komt er uit de test naast het voedingsadvies een suppletie advies. Je ontvangt van mij op verschillende supplementen 10% korting.

Mijn persoonlijke verhaal

In 2020 heb ik met trots de opleiding tot orthomoleculair adviseur basis en de cursus om energetische morfologische bloedtesten af te nemen afgerond. Deze keuze was voor mijn omgeving geen verrassing, gezien mijn persoonlijke gezondheidsverhaal. En het leek me geen betere plek om dat verhaal hier met jou te delen.

In 2016-2017 heb ik heel vaak last gehad van een blaasontsteking en kreeg ongeveer iedere maand wel een antibioticakuur. Gek werd ik ervan, van de antibiotica, want dat doet een hoop met je lijf, je darmen en je immuunsysteem, maar ook met dat vreselijke branderige gevoel daar beneden. In het ziekenhuis vonden ze geen aanwijsbare reden. Dat was voor hun de reden dat ik een onderhoudskuur van 3 maanden moest slikken, het zou daarna wel weg gaan.

De klachten bleven aanhouden: vermoeidheid, weinig energie, dagelijkse buikklachten, en vermoeide benen. Ondanks bloedonderzoek waaruit bleek dat ik ‘gezond’ was, voelde ik dat er iets niet klopte. Gedreven door mijn intuïtie en het onbegrepen gevoel, stapte ik over naar alternatieve geneeskunde.

Een homeopaat identificeerde magnesium- en B12-tekorten en ik besloot om een EMB bloedtest te doen bij een orthomoleculair therapeut. De resultaten bevestigden mijn vermoedens: naast de tekorten bleek ik intolerant voor tarwe en gluten en had ik een darmparasiet, liefkozend ‘Pietje Parasietje’ genoemd door collega’s. Mijn darmen waren niet in staat voedingsstoffen op te nemen, wat mijn gezondheidsklachten verklaarde.

Met een aangepast voedingsplan, supplementen en het vermijden van tarwe en gluten begon mijn herstelproces. Na enkele weken voelde ik me een heel stuk beter en waren de klachten bijna verdwenen. En het mooiste: sindsdien heb ik geen blaasontsteking meer gehad.

Enkele maanden besloot ik een hertest te doen, waaruit bleek dat de parasiet verdwenen was en mijn vitamine- en mineralenbalans aanzienlijk verbeterd waren. 

Ik heb in deze weken echt gezien dat er veel lichamelijke klachten verholpen kunnen worden met voeding. En
 riep dan ook naar iedereen die het maar horen wilde, dat, als ze het geld hebben, ze deze test moesten doen. Ik weet dat tegenwoordig veel mensen bepaalde lichamelijke klacht hebben die ze voor lief nemen. I don’t judge, zoals je al las deed ik dat lange tijd ook.. En dat is precies de reden waarom ik heb gekozen deze opleidingen te volgen, zodat ik iedereen kan helpen zich weer echt goed te voelen. Zonder pijntjes en vage klachten. Het leven is om van te genieten, niet om met buikpijn of hoofdpijn op bed te gaan liggen.

*Laat ik er wel even duidelijk bij zeggen dat ik hiermee de reguliere zorg niet wil afvallen. Absoluut niet! Ik ben heel erg dankbaar voor het hele zorgsysteem en de medische wereld. Ik hoop dan ook dat in de toekomst de reguliere en de complementaire zorg met een dun lijntje samen zullen gaan werken om zo iedereen in heel Nederland gezond te houden en te krijgen. 

Veelgestelde vragen

Deze EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts omdat naast het reguliere bloedonderzoek je bloed ook onder een microscoop bekeken wordt met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter een adviesrapport schrijven op basis van jouw klachten. Je krijgt advies gericht op voeding, leefstijl en soms zitten er ook energetische trauma’s en/of emoties die een oorspring hebben met jouw klachten.  

Jazeker, we kunnen een afspraak maken op locatie, je kunt met hulp van mij zelf prikken of we kijken naar een prikpunt bij jou in de buurt. We zullen de uitslag bespreken via videobellen en ontvang je het behandelplan in je mailbox.

Er is niet veel bloed nodig, slechts 1 (in sommige gevallen 2) prikje in je vinger en 5-7 grote druppels bloed. En nee, het is slechts een klein prikje dus het doet geen pijn.

Ik stuur het bloed op naar praktijk Wiersma, het lab waar ik mee samen werk. Binnen ongeveer 3 weken ontvang ik de uitslag en zullen we een datum inplannen om het behandelplan te bespreken.

Ja! Ook als je geen klachten hebt kun je deze test uit laten voeren. Soms is het zo dat we klachten ‘normaal’ zijn gaan vinden omdat je daar al jaren last van hebt. Echter hoeft dit niet normaal te zijn. De EMB bloedtest kun je zien als een APK keuring om te kijken hoe je je gezondheid kunt verbeteren om gezond oud te worden.

Dat is geen probleem, dit kun je gewoon slikken tijdens het prikken. Doordat het bloed met het blote oog wordt bekeken ipv dat de waardes genomen worden is duidelijk te zien of er tekorten zijn en of dat supplementen goed opgenomen kan worden.

Jazeker! Ieder mens is anders en ieder mens heeft een andere aanpak nodig. Op basis van de uitslag van de EMB bloedtest werk ik een persoonlijk voeding- en suppletieplan uit die we bespreken in een uitgebreid consult. Alles wat je nodig hebt om vaarwel te zeggen tegen die vage klachten!

Je mag me ten alle tijden al je vragen stellen.  De snelste route? Instagram