cropped-cropped-logo-Rowan-CMYK-drukwerk-v2.webp

ROWAN VELTKAMP.NL

Op naar die krachtige, zelfverzekerde en energieke vrouw zonder fysieke klachten!

Plan een gratis
Health Talk

Iedere maand bied ik 2 plekjes aan voor een gratis Health Talk omdat het mij super blij maakt om andere vrouwen te helpen naar haar krachtige, energieke en zelfverzekerde versie zonder fysieke klachten.  

Tijdens deze Health Talk bekijken we samen waar jij nu staat, waar je graag heen wilt en wat je al geprobeerd hebt om een energieker en slanker leven te realiseren. Natuurlijk is er ook alle ruimte om je vragen te stellen en geef ik jou advies en minimaal 3 waardevolle tips mee waar jij direct mee aan de slag kunt.

Ik help je graag met het vinden van een methode dat echt bij je past én dat werkt. Na dit gesprek heb jij zin om meteen aan de slag te gaan!

Hét 1:1
Energy-Boost Traject

Op naar die krachtige, zelfverzekerde en energieke vrouw die je zo graag wilt zijn.

In dit traject gaan we er samen voor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten zodat je (weer) vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken, geen (fysieke) klachten meer ervaart en/of je streefgewicht bereikt. 

Door middel van een bloedtest, persoonlijke begeleiding, een gericht behandelplan en de juiste motivatie gaan we voor blijvend resultaat.

Op naar een gezond en energiek lijf (en geest) zonder fysieke klachten.

Meerdere opties van coaching mogelijk.

Het belang van
Omega 3

Omega 3 vetzuren in vis zijn belangrijke bouwstenen voor onze hersenen en celmembranen en zijn nodig om ontstekingen te kunnen remmen.

Welvaartsziekten blijken namelijk allemaal in de basis voort te komen uit sluimerende ontstekingen die het lichaam niet opgelost krijgt. Omega 3 deficiëntie is daar één heel belangrijke reden van.

Omega 3 zorgt voor versoepeling van de celmembranen. Daardoor kunnen voedingsstoffen beter opgenomen worden en afvalstoffen worden afgevoerd. Omega 6 is juist verhardend en werkt ontstekingsbevorderend.
Lees meer..

De wereld van
Essentiële oliën

Samen met het Comfort Aroma’s team werk ik als brandpartner van Young Living.

Doordat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn hebben ze een zeer krachtige werking op ons lichaam, zowel fysiek als mentaal.

Naast dat je ze kunt inzetten voor aromatisch, plaatselijk of inwendig gebruik heeft Young Living veel meer non-toxische producten. Bijv. tandpasta, wasmiddel, allesreiniger etc.

Ik leer je daar graag alles over!

© ROWAN VELTKAMP.NL

Zullen we connecten op instagram?