Reviews

Zij stonden waar jij nu staat

"Ik voelde me na de eerste 8 weken al herboren!"

Ik was op. Vermoeid, futloos, prikkelbaar – al deze klachten waren aanwezig, maar mijn buikklachten waren het ergst. Ze vormden een enorme belemmering voor mijn levensplezier.  Ik had altijd last van diarree en voelde me gespannen bij het plannen van leuke activiteiten.

Gelukkig gaat het nu veel beter. De eerste 8 weken voelde ik me zelfs herboren. Langzaam maar zeker krijg ik meer vertrouwen om activiteiten buiten de deur te ondernemen. Daarnaast heb ik geleerd dat negatief denken me niet verder brengt en dat zelfliefde van groot belang is.Ik blijf kleine stapjes zetten en zoek naar een goede balans tussen mijn privéleven, gezin en werk. 

Rowan’s positiviteit is geweldig. Ze levert prachtig werk en haar mensenkennis is echt briljant. Ik zou het iedereen aanraden.

Denise Groenendijk

Reclaim your Health traject

"Geen last meer heb van mijn klachten als vermoeidheid, maagpijn, hoofdhuidpijn, spierkrampen en restless leggs".

“Het EMB traject heeft mij inzicht gegeven in de beste keuzes voor mijn lijf, wat heeft mijn lijf nú nodig. Ik heb 3 maanden de adviezen van Rowan opgevolgd (voedingsaanpassing en een aantal supplementen) met het resultaat dat ik geen last meer heb van mijn klachten als vermoeidheid, maagpijn, hoofdhuidpijn, spierkrampen en restless leggs.

Het adviesrapport van Rowan was duidelijk en super uitgebreid. Het aanvullende mondelinge consult en het persoonlijke contact werkte voor mij heel goed. Juist door het mondelinge consult ben ik meteen gestart met mijn voedingsaanpassingen.

Echt een winst want als ik eerst het adviesrapport had moeten lezen, was ik denk ik niet meteen gestart en dat zou heel erg zonde zijn van de investering die je doet.

Het afsluitende gesprek na de 3 maanden was ook erg fijn. Je krijgt handvatten en adviezen voor aanpassingen in voeding en/of supplementen om zelf verder aan de slag te gaan.”

Janne

Reclaim your Health traject

"Ik ben van altijd moe, niet blij en ongelukkig naar zelfverzekerd, fit, energieker gegaan"

“Voordat ik met het Unlock your traject startte was ik echt niet blij met mezelf. Ik vond mezelf heel erg dik en walgelijk. Daarnaast was ik continue bezig met wat andere van mij vonden. Dit belemmerde me in m’n werk, maar nog erger: het belemmerde mij in het ondernemen van dingen met mijn dochtertje.

Omdat mijn collega Daphne erg enthousiast was over het traject en resultaat boekte ben ik ook gestart. Rowan is makkelijk benaderbaar, een luisterend oor en vooral niet belerend. Ze laat je juist zelf nadenken door de juiste vragen te stellen. Ze staat altijd voor je klaar en is altijd bereikbaar voor advies of gewoon om ff lekker leeg te lopen en daarna met frisse moet verder te gaan Ik ben van altijd moe, niet blij en ongelukkig naar zelfverzekerd, fit, energieker gegaan.


Ik ben weer lief voor mezelf, heb mijn relatie met eten sterk verbeterd. Ik mag alles, maar wil het niet altijd of niet op dat moment. Op me werk ben ik druk met werk en niet hoe iemand over me denkt. En ik durf weer te zwemmen met m’n dochtertje. Ik ben in totaal 5,5 kilo afgevallen. Maar mijn grootste winst is dat ik weer blij ben met mezelf en zelfs trots ben. Ik zou het traject zeer zeker aan andere aanraden, het is echt levens veranderend.”

Stephanie Becker

Unlock your Health traject

"Ik heb nu, naast dat ik 12 kilo ben afgevallen, een gezonde relatie met eten en ik kan veel beter naar mijn lichaam luisteren".

“Ik was niet gelukkig met mezelf. Ik vond mezelf veel te zwaar en ik had geen gezonde relatie met eten. Ik had zelf al van alles geprobeerd maar niets lukte en bleef op de lange termijn voor mij werken. Ik was inmiddels echt wanhopig maar wilde wel heel graag naar een gezond gewicht.

Ik heb nu, naast dat ik 12 kilo ben afgevallen, een gezonde relatie met eten en ik kan veel beter naar mijn lichaam luisteren. Ik mag alles eten, maar ik wil niet alles nu. Als ik vol zit dan zit ik vol. Ik geniet meer van eten en drinken en maak bewuste keuzes. De werkwijze van Rowan sprak me aan, na een hele prettige eerste kennismaking voelde ik direct een klik en had ik het gevoel dat dit echt bij me zou passen. 

Ik vond het heel erg fijn om met Rowan samen te werken. Ze is erg makkelijk te bereiken en staat altijd voor je klaar op moeilijke maar ook op hele fijne momenten. Ze is oprecht, spontaan en heel vriendelijk. Ik vind haar een heel fijn persoon met hele waardevolle tips en adviezen. Ze kijkt echt naar jou als persoon en naar wat bij jou past. Ik heb zoveel van haar geleerd! Ook de online omgeving is heel waardevol en helpend. 

Het is zo’n waardevolle stap geweest voor mij om in dit traject te stappen en vooral het gevoel dat het me geen moeite heeft gekost om dit te bereiken is zo fijn. Ik zou het echt iedereen aanraden. Ik ben Rowan zo enorm dankbaar!!”

Daphne van Vliet

Unlock your Health traject

"Ik heb meer energie, zit goed in mijn vel en ervaar geen darm en/of buikklachten meer. Ik mag er zijn!"

“Voordat ik bij Rowan kwam had ik vooral een slechte relatie met voeding. Ik voelde mij niet gelukkig in mijn lijf, had veel buik/darm klachten en was moe en futloos. Ook had ik veel moeite met me-time inplannen en voelde mij dan erg schuldig als ik dit wel had.

Rowan heeft mij in eerste instantie meegenomen aan de hand en later af en toe die ‘schop onder mijn kont’ gegeven. Ze hield de spiegel voor, waardoor ik tot het besef kwam, dat ik het eigenlijk ook heel goed zelf kon. De appjes die Rowan stuurde zorgden ervoor dat ik mij weer bewust werd van wat mijn doelen waren en gaf mij een positieve doorzetter.

Inmiddels voel ik mij goed! Ik heb meer energie, zit goed in mijn vel en ervaar geen darm en/of buikklachten meer. Ik mag er zijn!”

Sandra van Oudenaarden

Unlock your Health traject

Ik weet nu wat ik nodig heb om dit vol te houden en heb vertrouwen in de toekomst.”

“Na 4 maanden voel ik mij energieker en zelfverzekerder en de samenwerking met rowan vond ik gezellig! :). Maar vooral ook heel snel ‘eigen’. De manier van communiceren en support zijn dusdanig laagdrempelig waardoor het heel vertrouwd en dichtbij jezelf komt. Ik had behoefte aan meer kennis v.w.b. voeding en het effect op het lichaam en ik kon wel een stok achter de deur gebruiken om daadwerkelijk met een gezondere leefstijl aan de slag te gaan.

Ik had weinig energie, of misschien beter: vaak last van pieken qua energie. Maar ik was ook onzeker; wat is een juiste leef-/voedingsstijl welke past bij mij en mijn gezin. k zou het traject zeker aanraden aan anderen. Het voelt absoluut niet als een streng traject. Het gaat op een manier die past bij jou en jouw fase in het leven en daarmee bijvoorbeeld dus ook in de hectiek van alle dag.

Het was een geweldig leerzame ervaring waar ik natuurlijk meer heb geleerd over voeding en de effecten daarvan, maar vooral ook heb geleerd wat mijn strategie is zonder dat ik daar daadwerkelijk veel voor moest opgeven. Ik weet nu wat ik nodig heb om dit vol te houden en heb vertrouwen in de toekomst.”

Eline Otten

Unlock your Health traject